Bornholmtunnelen

70 vil høre om fremtidens trafik

TV 2/Bornholm 15. januar 2008  15:18
 
Der er foreløbigt 70 tilmeldte til et foredrag med fremtidsforsker Uffe Palludan om fremtidens trafik, til arrangørernes store tilfredshed.
Interessen for at høre om Fremtidens trafik i Øresunds- og Østersøomrüdet er helt pü linje med arrangørernes forventninger.

Det er foreningen Bornholmtunnel der har inviteret nationaløkonom og fremtidsforsker Uffe Palludan til at give sine visioner for udviklingen af en integreret Øresundsregion, og foreløbigt er der tilmeldt 70 deltagere.

- Jeg havde regnet med 50 - 70 deltagere i alt, og da der er seks dage til fristen udløber, sü synes jeg det tegner meget positivt, siger Peter Andreas Harteg, der er idÊmanden bag tunnelprojektet.

Til gengÌld gür det ikke sü godt med indsamlingen til en forundersøgelse af, hvad en eventuel tunnel mellem Sküne og Bornholm vil koste.

- Der er slet ikke kommet nogen penge ind i 2008. Men der er et par fonde, der i øjeblikket overvejer, om de vil yde et tilskud. Jeg er optimistisk efter Peter Juel Jensens seneste udmelding, og tror, at vi har fundet pengene til forstudiet om et halvt ür, siger Peter Harteg.

Af Jesper Ransborg Jensen (kilde)

Gĺ til oversigt for presseklip.