Bornholmtunnelen

Bornholmertunnel søger medlemmer

TV / 2 Bornholm 20. november 2006 08:15

Nu er Foreningen Bornholmtunnel klar til at modtage indmeldelser.

Nu er Foreningen Bornholmtunnel, der blev stiftet den 2. oktober 2006, klar til at modtage indmeldelser, og bestyrelsen for foreningen hĂĽber, at der er mange mennesker, som vil vĂŚre med til at markere interessen for tunnelprojektet ved at tegne et medlemskab, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Foreningen har oprettet en PBS Betalingsservice løsning, der gør det let a administrere et medlemskartotek, uanset om medlemmerne ønsker at betale med betalingsservice eller indbetalingskort. Indtil denne løsning kom pü plads, har Foreningen Bornholmtunnel ikke gjort noget aktivt for at hverve medlemmer.

Det koster minimum 20 kr/üret at vÌre medlem. Hvis man ønsker at betale et højere ürligt støttekontingent end 20 kr/üret, skal man meddele dette ved indmeldelsen. Kontingent for medlemskab i 2006 gÌlder ogsü for 2007.

Ved indmeldelsen skal man huske at angive fødselsdato og postadresse.

Man kan melde sig ind ved at skrive en mail til peter@harteg.dk med emnet "Bornholmtunnel".

Man kan ogsĂĽ melde sig ind ved at skrive til:

Foreningen Bornholmtunnel
Kasserer Torsten Sletskov
Kai Sonnesvej 2
3760 Gudhjem

Bestyrelsen for Foreningen Bornholmtunnel undersøger i øjeblikket mulighederne for finansiering af et forstudie vedrørende en tunnelforbindelse mellem Bornholm og Sküne. Foreningen har füet et tilbud fra rüdgivningsvirksomheden COWI pü et forstudie for en samlet pris pü 725.000 kroner. Indeholdt i dette tilbud er et geologisk litteratur- og datastudie, der kan give en bedre ide om prisen og dermed realismen i projektet.
 
 (Kilde)

Gĺ til oversigt for presseklip.