Bornholmtunnelen

Reklame pĂĽ maven

TV 2/Bornholm 19. november 2007 09:18
 
Foreningen Bornholmtunnel reklamerer pü livet løs for deres projekt.

Foreningen Bornholmtunnel havde en idÊ om at sÌlge t-shirts, hvor en del af overskuddet skulle gü til tunnel-projektet. Men Skat har gjort opmÌrksom pü, at det ikke er tilladt, hvis indsamlingen skal vÌre momsfri. Derfor sÌlges der udelukkende T-shirts for at gøre folks maver til reklamesøjle for projektet.

Hos Sportmaster i Rønne har man i over et halvt ür kunne købe t-shirts, trøjer og tasker med Bornholmtunnels logo ved at henvende sig ved skranken, men forretningen har valgt ikke at have varen ude i butikslokalet.

Sportmasters indehaver, Mads Larsen, vil i denne uge begynde at sÌlge Bornholmtunnel T-shirts i sin anden forretning, tøjforretningen "Deres" pü St. Torv i Rønne. Der vil T-shirten til 100 kr. komme ud at hÌnge i forretningen.

Endvidere har foreningen indledt et samarbejde med Gutemench i gügaden i Rønne om en opdateret og müske mere trendy version af Bornholmtunnel T-shirten, men det er endnu usikkert, hvornür den er klar. Indtil videre er der solgt knap 150 T-shirts.

Den mest alternative reklameplads for tunnelprojektet mü nok siges at vÌre hos tandplejer Niels Erlandsen hos tandlÌgeklinikken pü Lille Torv i Rønne. Her har tunnelforeningen for nyligt füet lov til at sÌtte en lille reklameplakat op i loftet over tandlÌgestolen. Teksten er: "En tand bedre - bornholmtunnel.dk"

Af Lotte Dalgaard - kilde

Gĺ til oversigt for presseklip.