Bornholmtunnelen

Tunnel-entusiaster arbejder videre

TV 2/Bornholm 13. september 2007  14:41
 
Foreningen Bornholmtunnel har füet positiv respons fra den socialdemokratiske trafikordfører pü Christiansborg. Det giver blod pü tanden for at finde midler til det første tunnelstudie, skriver foreningen.

Foreningen Bornholmtunnel har ikke opgivet at fü en tunnel til Bornholm. Senest har de füet et positivt svar fra Magnus Heunicke, trafikordfører for Socialdemokraterne.

Han skriver til Peter Andreas Harteg:

- Jeg kan godt se perspektiverne i en südan forbindelse, süvel miljømÌssigt som for Bornholm. Spørgsmület er, om en bornholmertunnel kan hvile i sig selv rent økonomisk, i lighed med StorebÌlt, Øresund og Femern, og før vi har et kvalificeret bud pü dette, er det vanskeligt at komme videre.

Peter Andreas Harteg skriver i en pressemeddelelse:

- Det er en positiv udmelding, som glÌder mig meget, og som giver os endnu mere blod pü tanden for at finde midlerne til det første tunnelforstudie. Bornholms Politi behandler i øjeblikket en anmeldelse fra Foreningen Bornholmtunnel om en offentlig indsamling, som i første omgang vil komme til at løbe over det nÌste ür. Rüdgivningsfirmaet COWI skal have 725.000 kroner for denne undersøgelse, og hidtil er det ikke lykkedes os at finde nogen penge, hverken fra fonde eller fra offentlig side.

Kilde

Gĺ til oversigt for presseklip.