Bornholmtunnelen

Tunneloplæg koster 10 mio. kr.

Bornholm.nu Tirsdag 1. maj 2012 kl. 07:33

Foreningen Bornholmtunnel skønner, at det vil koste 10 millioner kroner at få foretaget en forundersøgelse for en tunnel mellem Bornholm og Skåne.

Det oplyser foreningens tidligere formand, nuværende næstformand René Nordin Bloch.

Foreningen vil det kommende år primært arbejde videre med kravet om en forundersøgelse.

”Forundersøgelsen for en Kattegat-tunnel vil koste ca. 10 mio.kr. og det forventer vi også at en forundersøgelse for en Bornholmtunnel vil koste, det er altså kun ca. 2½ uges statsstøtte til Bornholmstrafikken. Det mener vi er overkommeligt og det vil give os alle på Bornholm et godt og professionelt beslutningsgrundlag for en tunnel,” lyder det fra René Nordin Bloch.

Husstandsomdelt avis
Foreningen vil fortsætter sit informationsarbejde det kommende år og har en arbejdsgruppe, der er i gang med at udarbejde en kommende husstandsomdelt avis om tunnelen.

”Vi vil desuden indlede en tættere dialog med de forskellige erhvervsorganisationer på Bornholm for at afdække deres holdninger og forventninger til en tunnel og vi vil selvfølgelig fortsætte med vores foredrag og debatmøder i forskellige foreninger på Bornholm. Til Folkemødet vil vi også være massivt tilstede blandt andet med et tunneldebatmøde,” oplyser René Nordin Bloch.

http://bornholm.nu/?Id=42236

Gå til oversigt for presseklip.